Topp 5 datingsider i Norge

Tradisjonelt har norske menn og kvinner funnet en potensiell partner eller kjæreste i sosiale situasjoner, jobben, gjennom venner eller fritidsaktiviteter. Internett har endret mye, ikke bare hvordan vi leser nyheter og kjøper ting, men også hvordan vi treffer våre livsledsagere.

Å finne en date på nettet har blitt utrolig enkelt og veldig populært siden det er så enkelt og utbredt. Brukertallene på datingsider i Norge er ganske høye.

Selv om metoden for å finne en kjæreste har endret seg er det noen regler for dating som ennå gjelder. her er noen vanlige regler for dating:

 • Date en som ligner deg
 • Finn en koselig møteplass
 • Førsteinntrykk er viktig
 • Gutten betaler
 • Ikke prat for mye
 • Vær høflig

Om kjemien stemmer så kan man date flere ganger, så vil fremtiden vise om det kan bli et seriøst forhold av datingen. Men før man finner en date trenger man å finne en datingside.

Det er mange datingsider i Norge der du kan søke etter kontaktannonser for å finne en person du tror kan passe for deg. Noen datingsider er ikke særlig bra mens andre er kjempepopulære. Noen av datingsidene er gratis og noen koster penger, men vanligvis koster det ikke mye å være medlem av en datingside.

Her er de 5 beste datingsidene i Norge:

 1. Sexsexsex.no
 2. Match.com
 3. FriendFinder.com
 4. Passion.com
 5. DateMatch.com

Klikk på de forskjellige linkene, velg brukernavn, legg inn epostadresse, last opp et pent profilbilde og fyll ut forskjellig informasjon om hvem du er og hvilken partner du søker etter.

Datingsidene har mulighet for å chatte i forkant av en eventuell date slik at man gjøre seg opp et bedre bilde av personen slik at man ikke kaster bort tid på å date en person man ikke vil passe sammen med.

Lykke til!