Topp 5 iPad holdere

Apple er et av verdens ledende varemerker og elektronikkmarkedets største produsent av hardware og gadgets. Produkter som iPhone og Apple Watch selges i svært høyt volum, det samme gjør tilbehør som skjermeskyttere og ladere samt ekstrautstyr som holdere og stativ.

Apple iPad er også en type gadget som er svært populær, selv om det finnes konkurerende nettbrett fre flere andre produsenter. En årsak til populariteten er nok antall apper man kan bruke på en iPad, mange apper på iTunes App Store har flere titalls millioner brukere, det samme har apper på Google Play store.

Alle som har en iPhone eller en Apple Watch wet at ekstrautstyr som stativ eller holdere gir deg som bruker mer flekibilitet og øker verdien av kjøpet ditt. En iPad holder er utrolig praktisk for mange typer bruk for musikere, matlaging, barnelek og mye annet.

Det er store forskjeller i både pris, utseende og egenskaper på de ulike iPad holder modellene, men her er en liste med de 5 beste Apple iPad holderne:

  1. Apple iPad music holder
  2. Belkin kitchen stand
  3. iPad universal music stand
  4. iPad coller master holder
  5. iPad FlipStands

Ikke alle disse Apple iPad holderne eller stativene vil passe for alle, men denne listen har den beste kombinasjonen med verdi og pris. Husk også at frakt legges til prisen i nettbutikken.

Klikk her for mer iPad tilleggsutstyr.