Topp 5 stilige Apple Watch holdere

Apple har lansert mange stilige og populære produkter, eller gadgets, de siste årene. Apple iPod, iPhone og Apple iPad har alle vært store suksesser. Og alle som har en iPhone vet at smarttelefonen blir mye bedre med tilleggsutstyr. Dette er ekstrautstyr som Apple selv ikke produserer eller selger, men som selges i enkelte butikker og i mange nettbutikker.

Apper som YouTube og spill for Apple iPhone smarttelefoner og iPad nettbrett finnes som standard og følger med, og det finnes mange kan kan skaffe seg etterpå som både er nyttige og populære. Ekstrautstyr er ikke bare nyttig, det gjør din gadget mer anvendelig og gir kjøpet ditt mer verdi.

Skjermbeskyttere, ladere, stativ, holdere, deksler, etuier, lommebøker og mye annet er utstyr som er svært populært for alle som eier Apple gadgets. Også for de som eier en Apple Watch er det masse stilig ekstrautstyr, særlig holdere.

Her er en liste med 5 stilige Apple Watch holdere:

  1. Apple Watch stand aliminium
  2. Apple Watch Lounge holder
  3. Apple Watch stand space gray
  4. Apple Watch oak wood station
  5. Apple Watch stand black

Prisene varierer endel på disse 5 Apple Watch holder modellene, så det lønner seg å sjekke prisene for å spare penger. Stilen på de forskjellige holderne er ganske ulik, så noen passer ikke for absolutt alle. Men alle disse Apple Watch holderne må nok kunne kalles stilige uansett.

Merk at det er forskjeller i størrelsene på modellene som støttes. Via nettbutikken over kan du kjøpe sikkert og betale sikkert med betalingskort og kredittkort. Husk også frakt i prisene, men prisene pr holder er likevel så lav (bare noen hundrelapper) så du slipper et forbrukslån for å finansiere kjøpet.

Du kan også lese anmeldelsene fra andre kunder som har kjøpt produktene før deg på nettsidene i linkene over før du bestemmer deg hvilken du skal velge.

Klikk her om du ønsker annet Apple Watch tilbehør.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.