Topp 7 gratis hipster fonter

Hipster er en stiltype som har blitt stadig mer populær de siste årene. En hipster defineres gjerne som er en person som ikke ønsker å være lik alle andre, og lar seg ikke påvirke av trender, media og moter.

Stilen fikk sin oppvekst på 1990-tallet som en subkultur med ungdom som identifiserer seg med retro stil, vintage mote samt uavhengig og alternativ musikk og kunst. Hipstere liker for det meste Apple, og bruker gjerne iPhone smarttelefoner og iPad nettbrett og heller en MacBook istedenfor en vanlig PC eller laptop.

Oppblomstringen av denne stilen har også sine visuelle uttrykk når det gjelder design. Grafiske designere og webdesignere henvender seg gjerne til denne målgruppen med design stiler og fonter, dette kan man særlig se på reklame innen serveringssted eller innovative tjenester.

Fontene som har resonans blandt hipstere gjenspeiler en slags rustikk, retro stil som er unik men samtidig litt vanskelig å definere eksakt, men man kan identifisere stilen lettere når man ser den i bruk.

Her er en samlingen av topp 7 gratis retro fonter:

  1. Typodermic font
  2. High School USA font
  3. Beach Resort font
  4. Confetti Stream font
  5. Sonic Superpowers font
  6. Coolvetica font
  7. Arkhip font

Font stilen hipster er som man ser ikke så lett å gruppere som andre font stiler som SciFi eller LCD som har særegne visuelle uttrykk og atributter. Klikk her for flere hipster fonter.

Hipster fontene kan lastes ned i zip format, pakkes ut og plasseres i din folder mappe, så er det bare å bruke dem. Mer at enkelte av fontene på FontDaddy.com har egne lisenser som gratis for privat bruk, eller gratis (som inkluderer kommersiell bruk).

Alle fontene kan brukes på både Windows PCer og Mac PCer.