Topp 8 gratis tegneseserie fonter

Vi har alle lest tegneserier, og mange av oss leser kanskje tegneserier ennå. Og mange barn i alle aldre ser også på tegneserier på TV eller på nettet via sin iPhone, iPad eller Android smarttelefoner eller nettbrett.

Tegneseriene har gjerne en egen stil når det gjelder grafisk uttrykk, med fargerike figurer og tekst og gjerne en egen grafisk stil når det gjelder fonter. Tegneserie fonter har ofte ikke en særegen stil siden du ulike tegneseriene er så forskjellige og mange henvender seg til enten jenter eller gutter og noen henvender seg til ungdom eller voksne.

Det er mange populære tegneserier, de 10 mest populære er:

 1. Donald Duck
 2. Mikke Mus
 3. Supermann
 4. Simpsons
 5. Batman
 6. Looney Toons
 7. Tom og Jerry
 8. Family Guy
 9. Flintstones
 10. Beavis og Butthead

Det finnes selvsagt flere andre populære tegneserier, men disse regnes nok av de fleste som de mest populære de siste årene i vesten.

FontDaddy.com er en nettside med titusenvis av gratis fonter og har en omfattende samling med fonter som har tegneserie stil og i tillegg mange som brukes i tegneseriene.

Her er listen med topp 8 gratis tegneserie fonter:

 1. Agent Red font
 2. A bug’s life font
 3. Ponyville font
 4. Action Jackson font
 5. Fabulous 50s font
 6. Babe Bamboo font
 7. Toony font
 8. Thats Super font

For flere gratis tegneserie fonter sjekk kategorien cartoon. Alle fontene kan brukes på både Windows PCer og Apple PCer. Merk at du bør sjekke font lisensene før du bruker dem til kommersielle formål som å lage reklame eller designe nettsider når man bruker fontene.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.