Treelementer og modulhus

Byggebransjen har som mange andre industrier og bransjer endret seg de siste årene etter modernisering og effektivisering. Byggebransjen var tidligere mindre strømlinjeformet når det gjelder design, planlegging, produksjon, logistikk og konstruksjon.

Nå er det prefabrikerte bygninger og hus som er det smarteste valget og det er mange gode årsaker til at modulhus og modulbygninger velges av stadig flere:

  • Moderne design
  • Effektiv arealutnyttelse
  • Kortere byggetid
  • Rimeligere
  • Miljøvennlig

Å bygge et hus eller en bygning av treelementer har med andre ord mange fordeler utenom de mest opplagte. Det er flere bedrifter i denne bransjen, en av de største i Europa er Timbeco Woodhouse i Estland.

Timbeco har mange års erfaring innen design, produksjon og konstruksjon av modulbygg, modulhus, treelementer og elementhus.

Timbeco tilbyr elementhus, byggmoduler, fasadeelementer og takelementer og har mange imponerende referanser i Skandinavia.

Timbeco sitt produksjonsanlegg ligger i nærheten av Tallinn, Estland – i landsbyen Tõdva, i Saku kommune – med beliggenhet på en 3,5 hektars tomt. Det totale området til produksjonsanleggene er på over 6000 m².

Timbeco emballerer elementene som er fremstilt i tørre fabrikkomgivelser i værbestandig plastfolie. Det sikrer at byggelementene ankommer trygt til byggeplassen i Norge.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.