TV 2 Play lanserer nye pakker og senker prisen

Nå lanserer TV 2 Play en helt ny og forenklet pakkestruktur. Samtidig lanseres et rimeligere total-abonnement.

– I en tid hvor de fleste opplever at økonomien er presset, er vi glade for å kunne tilby et rimeligere alternativ. Det ligger i vår strategi at vi ønsker å være allemannseie, og da er det viktig å ha attraktive produkter med valgfrihet, sier digitaldirektør Christian Birkeland i TV 2. 

Det blir nå mulig å se både Eliteserien og Champions League for 50 kroner lavere hver måned enn i dag. 

– Det er ikke hver dag prisene går ned, så vi håper og tror at dette vil bli tatt godt imot av fotballfansen. Vi går nå inn i en spennende periode med toppkamper i Champions League, og med en svært spennende avslutning av Eliteserien, sier Christian Birkeland. 

TV 2 Play har i lengre tid hatt mange ulike pakkeløsninger. 

– Den nye løsningen blir mye enklere å forholde seg til. Kundene får nå en helt ny valgfrihet, hvor de selv velger om de vil se på TV 2 Play med eller uten reklame. Dette gjør vi etter å ha lyttet til mange av de tilbakemeldingene vi har fått direkte fra kundene våre, sier digitaldirektøren.

Det vil fortsatt være tradisjonelle reklameblokker på direktesendt sport, nyheter og underholdning, men uten reklame rundt alle ferdiginnspilte programmer i de reklamefrie alternativene. 

Dette inneholder de ulike pakkene

Total: Norsk toppfotball, Champions League, La Liga, øvrig sport, Disney +, Direkte TV-kanaler, tusenvis av filmer og serier, alt av norsk underholdning og nyheter og aktualitet. 

Favoritt: Tusenvis av filmer og serier, alt av norsk underholdning, Disney +, sport (ikke CL, norsk og spansk liga), direkte TV-kanaler og nyheter og aktualitet. 

Basis: Direkte TV-kanaler, tusenvis av filmer og serier, alt av norsk underholdning og nyheter og aktualitet.