TV- og strømmetjenesten Telia Play blir bedre og enklere

Telias TV-kunder kan nå enkelt bytte mellom strømmetjenester og kanaler direkte i Telia Play via fjernkontrollen. Kunder kan bytte så ofte de vil, uten bindings- eller karantenetid, og endringene skjer med en gang.

– Vi jobber tett sammen med kundene våre for å kunne levere stadig bedre TV-opplevelser, og er stolte over å være først i Norge med denne nye løsningen, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge. – Med Telia Play-tjenesten får du alltid tilgang til de største strømmetjenestene og alle de kjente kanalene samlet på ett sted, og nå har det aldri vært enklere å velge det innholdet du liker aller best.

Telias TV-kunder måtte tidligere finne frem en annen enhet og logge inn på kundesidene på nett for å bytte mellom strømmetjenester og kanaler på Telia Play. Nå gjøres det enkelt og greit via fjernkontrollen.

SJEKK OGSÅ:  Ny NRK podcast: Anders Aukland i "Skiklubben"

– Alle kunder har tilgang til et gitt antall TV-poeng som en del av sitt abonnement, og med et tastetrykk på fjernkontrollen kan du for eksempel bytte fra HBO Max til Viaplay og så til Netflix. Du trenger heller ikke å si opp ditt eksisterende strømmeabonnement – byttet skjer automatisk, sier Kaalen. – Har du TV-abonnement fra oss kan du også spare flere hundre kroner i måneden ved å ikke betale for strømmetjenester som du allerede har tilgang til i Telia Play.

Telia Play er en TV-og strømmetjeneste fra Telia som er tilgjengelig på alle enheter (Telia box, Apple TV, PC/Mac, mobil, nettbrett og nett-tv) og gir deg tilgang til:

  • De største strømmetjenestene og alle de kjente norske og utenlandske TV-kanalene – alt samlet på ett sted.
  • Full fleksibilitet og valgfrihet – med et tastetrykk bytter du fra HBO Max til Viaplay, til Netflix, til TV2 Play til Skyshowtime.
  • Direktesendte underholdningsfavoritter.
  • Se ting når det går eller spol tilbake og se ting i etterkant.
  • Én faktura og ett abonnement.

Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.