Twitter markedsføring tips

Markedsføring på internett har blitt mer omfattende og komplekst enn tidligere. Søkemotor markedsføring og optimalisering er bare noen av metodene. Sosiale medier har blitt viktig for å nå ut til så mange potensielle kunder som mulig.

Facebook er nok det mest utbredte sosiale nettverket men Twitter kan være vel så effektiv om du ønsker å nå ut til mange i løpet av kort tid og så kostnadseffektivt som mulig.

Twitter klassifiseres som en mikroblogg tjeneste, det er begrensninger på antall tegn (140) men man har muligheten til å bruker bilder, linker og hashtagger for å gjøre postene (eller tweetene som de kalles) mer effektive.

Her er noe kjappe tips om hvordan du kan markedsføre deg, din nettside eller nettbutikk på Twitter:

  • Lag en Twitter profil
  • Finn en nisje
  • Skriv gode tweets
  • Unngå spam
  • Få flere Twitter følgere

Din Twitter profil bør være grafisk i samme stil som resten av profilen (nettbutikk og Facebook side) eller slik du ønsker å bli oppfattet. Nisjen bør være noe du har kompetanse om siden man kan få spørsmål, henvendelser eller havner i en diskusjon.

Å skirve gode tweets er ingen eksakt egenskap så det gjelder nok å prøve seg frem. For å få følgere gjelder det faktisk å følge andre, retweete deres tweets og kort sagt være aktiv.

Du kan lese mer om markedsføring på Twitter her. Du vil også finne nyttige linker på den siden. Du kan også kjøpe ulike Twitter markedsføringstjenester, sjekk Twitter tilbud i nettbutikken.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.