Viral YouTube-video om HP fotball-sponsing

De amerikanske skuespillerne Rob McElhenney og Ryan Reynolds offentliggjordenylig en video på YouTube at HP blir ny teknologipartner og draktsponsor av det kjendiseide fotballaget Wrexham AFC. Avtalen inkluderer både teknologi for stadionet, felleskapsprosjekter og logoprofilering på draktermet.

– Vi kunne ikke sett for oss en bedre partner på denne reisen, både for klubben og fellesskapet. I tillegg trenger laget virkelig en teknologisk oppgradering. Vi er rimelig sikre på at vi fortsatt har flyvende brødristere som skjermsparere på noen av datamaskinene våre, sier med- styreformennene Rob McElhenney og Ryan Reynolds.

Den morsommer YouTube-videoen er delt på Ryan Reynolds sin kanal med flere millioner abonnenter og deles viralt nå på nettet.

HP-logoen vil være synlig på draktermet ved seriestart av 2023/24-sesongen, samt på den etterlengtede sommerturneen «USA Invasion», hvor Wrexham AFC vil spille mot lag som Chelsea, Manchester United og LA Galaxy, i Nord-Carolina, California og Pennsylvania.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.