Webdesignere i Stavanger

Som med de fleste andre felt innen markedsføring trenger man også et profesjonelt ansikt også på internett. I dag har omentrent alle norske bedrifter en hjemmeside eller nettbutikk, Facebook-side, Twitter-profil og en Instagram profil.

Sosiale medier kan man som regel sette opp til å bli representabelt selv, men en hjemmeside eller nettbutikk trenger man vanligvis erfarne fagfolk for å hjelpe seg med.

Webdesign har endret seg mye den siste tiden, det krever ikke bare forkunnskaper å lage en nettside, man må også være up-to-date.

SJEKK OGSÅ:  Oslo Webdesign åpner flere avdelinger

Dagens websider og nettbutikker trenger https sertifikat, nettsidene må være responsive og tilpasset datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Dessuten må sidene lastes raskt, ha enkle betalingsløsninger og se lekre ut.

Om man skulle gjøre hele jobben selv er det lett å feile.

Det finnes gode webdesignere i hele Norge, og man kan jo i prinsippet velge en hvilken som helst god webdsigner på nett, men om man for eksempel har en bedrift eller organisasjon i Stavanger eller omegn, er det alltid en fordel å kunne møte webdesigneren for bedre å kommunisere ønsker og tanker underveis.

SJEKK OGSÅ:  Derfor er CTA-er viktig i online markedsføring

Det er ikke alt man klarer å kommunisere på mail.

I søketjenester som Bedriftsbasen.no kan du finne webdesignere i Rogaland, og en av dem er Stavanger Webdesign.

Stavanger Webdesign ledes av en av landets mest erfarne webdesignere, David Jensen. Les mer om han på hans LinkedIn profil.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.