Slik gjør du datingprofilen din klar for festivalsesongen

Solen skinner, musikken fyller luften, og festivalene er i full gang. Få mest mulig ut av sommeren og gjør datingprofilen din enda mer attraktiv med Tinders beste råd og triks for å tiltrekke den perfekte festivalflørten!

Enten du har planer om å delta på en festival denne sommeren eller bare ønsker å optimalisere datingprofilen din for å tiltrekke flere matcher, så er denne guiden perfekt for deg. Tinder har analysert de største datingtrendene i Future of Dating-rapporten fra 2023 og samlet de beste rådene for å øke sjansene dine til å finne sommerens søte festivalflørt.

Les videre for å få de beste tipsene og triksene fra Tinder som vil gjøre profilen din til en
uimotståelig magnet for festivalflørting.

 1. Match med den søte fra nabocampen
  Festivaler er en åpenbar arena for å møte nye mennesker med felles interesser. Det er festligheter, farger og en mengde flotte steder å møtes for en første date. Selv om du vanligvis har innstillingene for avstandspreferanser satt til en bred rekkevidde, kan det være smart å justere ned mens du er på festivalen. Ved å begrense avstanden, sørger du for at du kun treffer personer som er til stede på festivalen samtidig som deg. Dette øker sjansene dine for å få en match med en annen festivaldeltaker – kanskje den sjarmerende personen fra nabocampen?
 2. Vær rask med å svare og ta steget mot en festivaldate i solen
  30 minutter. Så lang tid det tar for 77% av Tinders medlemmer mellom 18-25 år å svare på meldinger fra personer som vekker deres interesse, ifølge Tinders siste «Future of Dating»-rapport, og 40% svarer allerede innen 5 minutter. I dagens datingverden ønsker ikke single å kaste bort tid – verken sin egen tid eller andres. Så hvis du får en match på festivalen, ikke nøl med å vise interesse og start samtalen. Hva med å foreslå å oppleve favorittartisten deres sammen?
 3. Finn den perfekte rytmen med din festivalflørt!
  Visste du at musikk er den aller mest populære interessen blant norske Tinder-medlemmer? Skap den perfekte stemningen for en fantastisk dag og ta med festivalflørten din på en konsertopplevelse! Hele 33% av medlemmene mellom 18-25 år elsker å dra på utendørskonserter på første date. Hvilket er opplagt når du er på en bra festival! Spaserturer er også veldig populært, med 39%, spesielt blant Tinder-medlemmer mellom 18-25 år. Det er en mengde muligheter til å utforske de store festivalområdene eller andre nærliggende steder sammen med en sjarmerende festivalflørt, alt mens solen skinner og himmelen er blå.
 4. Gjør profilen din klar for festivalen
  For å øke sjansene til å tiltrekke deg de riktige matchene i løpet av sommeren, kan det være smart å oppdatere profilen din. Heldigvis trenger det ikke å være komplisert eller tidskrevende hvis du følger disse tipsene:

● Autentisitet er nøkkelen til de beste matchene: Husk alltid å være autentisk! Ifølge Tinders siste «Future of Dating»-rapport er autentisitet og å være transparent avgjørende faktorer for personer i alderen 18-25 år på Tinder. En genuin profil resulterer i flere matcher og øker samtidig sjansen til å tiltrekke personer som finner den ekte deg interessant. Derfor er det viktig at du er deg selv både i beskrivelsen av profilen din og i bildene du deler. Prøv ikke å endre deg selv for å matche kriteriene. Autentisitet tiltrekker mennesker som vil verdsette deg for den du er.

● Verifiser profilen din: Følg noen enkle trinn i appen og verifiser profilen din slik at matchene dine kan se et blått hake-merke som bekrefter at det er deg på bildene. En ikke-verifisert profil kan være et rødt flagg. Verifiserte profiler er mer attraktive og får flere likes, så det er definitivt en vinn-vinn-situasjon. For medlemmer i aldersgruppen 18-25 år øker antall matcher med 10 prosent når de er fotoverifisert sammenlignet med å ikke være fotoverifisert.

● Legg til musikk på profilen din slik at folk kan se hvilke konserter du ser frem til: Musikk er den mest populære interessen blant norske Tinder-medlemmer og via «Spotify Anthems»-funksjonen kan du legge til en sang du ser frem til å høre under en av årets festivaler. På den måten kan matchene dine se hva du lytter til, og kanskje er dere begge fan av samme artist? Fun fact: den mest populære Spotify Anthem-sangen akkurat nå blant norske Tinder-medlemmer er «Bad Habit» av Steve Lacy.

● Legg til minst 4 bilder, med fokus på deg: Hvis profilen din skal skille seg ut, må du huske å legge til forskjellige bilder av deg selv, slik at matchene dine kan se hvem du er og hva du er opptatt av. Se om du kan finne minst 4 bilder av deg selv (og bare deg!) i forskjellige settinger, og husk å velge et lyst og skarpt bilde som det første.

● Legg til minst 3 interesser og 4 kjennetegn: Tinders «Future of Dating»-rapport anbefaler å legge til minst 3 interesser og 4 kjennetegn på profilen din. Stjernetegn, kjæledyrpreferanser og hobbyer er populære alternativer du kan legge til. Du kan også fortelle hva du søker på Tinder, hva ditt foretrukne kjærlighetsspråk er, eller om du liker morsomme tekstmeldinger eller søte talebeskjeder. Hvis du synes det er vanskelig, kan du kanskje spørre vennene dine om hva som kjennetegner deg?


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.